تور لست بزرگترین مرجع تورهای گردشگری، اخذ ویزای شینگن، صدور مستر کارت و ویزا کارت فیزیکی

ویزای شینگن

ویزای شینگن
  • 14 شهریور 1396
  • 20968 بازدید

ویزای شینگن

ویزای شینگن چیست ؟

ویزای شینگن سندی است برای سفر و دیدار از کشورهای منطقه شینگن که از طرف سفارت همان کشورها برای متقاضیان صادر می شود.

منطقه ی  شینگن دارای ۲۶ کشور است شامل:

اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان،  یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلوواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، سوئیس، لیختن اشتاین

 

چه کسانی به ویزای شینگن نیاز دارند؟

شهروندان کشورهای غیرعضو در محدوده شینگن برای سفر به کشورهای این منطقه نیازمند ویزا میباشند.

البته در مورد چند کشور همچون آمریکا، کانادا، استرالیا وسنگاپور اینطور نیست.

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای شینگن

بمنظور سفر به اتحادیه شینگن، باید با مراجعه به سفارت یا کنسولگری های معین شده درخواست ویزا نمود.

مدارک شامل:

۱- فرم درخواست

۲- ضمانت بازگشت از سفر

۳- پاسپورت دارای ۷ماه اعتبار

۴- ترجمه همه صفحات شناسنامه ایرانی

۵- دو قطعه عکس

۶- مدارک منابع مالی(سمت شغلی – میزان حقوق ماهیانه – و مدت اشتغال)

۷- برای افراد مشاغل آزاد(پروانه کسب -سوابق آخرین مالیات -مهر اداره مالیات)

۸- برای دانشجویان (گواهی اشتغال به تحصیل با امضا رییس دانشگاه)

۹- پرینت حساب بانکی با حداقل ۴۰میلیون تومان موجودی-سوابق بیمه-گردش سه ماه حساب-سند ملکی

۱۰- در صورت خالی بودن حساب.یک نامه از سمت فرد دعوت کننده مبنی بر تقبل هزینه سفر

۱۱- رزرو بلیط هواپیما و رزرو هتل

۱۲- داشتن دعوتنامه از سوی خانواده یا شرکت معتبر

مدارک بالا باید به زبان خواسته شده سفارت ترجمه شوند و بنا به درخواست سفارت، مهر وزارت امور خارجه و دادگستری داشته باشند.

 

انواع ویزای شینگن

نوع A: که به آن ویزای ترانزیت فرودگاهی گفته میشود که به اشخاص اجازه میدهد در محدوده ی فرودگاه این کشورها تردد کنند.

این نوع ویزا برای افرادی صادر می شود که میخواهند بین دو کشور غیر شینگن سفر کنند و در یک کشور شینگن هواپیمایشان را عوض کنند.

نوع B: مسافران دارنده این ویزا حداکثر ظرف مدت پنج روز میتوانند از طریق مرز زمینی از یه کشور شینگن به مقصد غیرشینگن عبور کنند.

نوع C :همان ویزای توریستی است که شخص تنها میتواند به اندازه تعداد روزهای درج شده در ویزا در آنجا بماند.

نوع D :ویزای ملی شینگن به افرادی که به منظور تحصیل و کار یا اقامت وارد این قلمرو میشوند داده میشود.

البته این نوع ویزا تنها به افرادی اعطا میشود که هدفی خاص در مدتی محدود دارند و پس از مدتی مشخص باید به کشورشان بازگردند.

 

هزینه سفارت ویزای شینگن به طور معمول (به یورو)

ویزای ترانزیت فرودگاهی ۶۰٫۰۰ یورو

ویزا برای اقامت کوتاه، کم تر از ۹۰ روز ۶۰٫۰۰ یورو

ویزا برای اقامت طولانی، بیش از ۹۰ روز ۹۹٫۰۰ یور

 

بیمه مسافرتی ویزای شینگن

تمامی افراد وارد شده به شینگن ملزم به خرید بیمه مسافرتی هستند تا تمام مدت آنها را تحت پوشش قرار دهد.

این بیمه باید در تمام حوزه شینگن معتبر بوده و شما را در تمام طول سفر یا اقامت تحت پوشش قرار دهد.

 

مشاوران ما صمیمانه مشتاق ارتباط مستقیم با شما می باشند. جهت ارتباط با ما می توانید همه روزه از ساعت ۹ الی ۶ بعد از ظهر از هر یک از روش های زیر، اقدام نمائید.
تلفن تماس: ۰۲۱۸۸۱۴۰۴۷۰ الی ۳
نمابر: ۰۲۱۸۸۸۴۷۸۸۴
پست الکترونیکی: info[@]tourlast.com
آدرس تلگرام : https://t.me/m_re80
آدرس: تهران، خیابان میرزای شیرازی، نبش کوچه ۱۱، پلاک ۷۳، طبقه اول
تصویر تور باکو

تور لحظه آخری باکو
ظرفیت محدود

فقط 750.000 تومان
02188847884